Πληροφορίες

Το coaching είναι ένα από τα πιο δυναμικά συστήματα υποστήριξης που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη ζωή του.

Ο coach υποστηρίζει τον coachee (πελάτη) να δημιουργήσει αυτά που θέλει, να αναπτύξει τις δεξιότητές του, να κατανοήσει γιατί έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή του και πως να ξεπεράσει τους φόβους του, εμπόδια και οτιδήποτε άλλο τον σταματά να ζήσει τη ζωή του όπως αυτός επιθυμεί και ονειρεύεται.

Ο coach βοηθάει επίσης τον πελάτη του να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, να δεχτεί την αλλαγή, να δράσει για τους στόχους του, να ρισκάρει, να συνειδητοποιήσει την απεριόριστη δυναμική που έχει μέσα του, και σε βαθύτερο επίπεδο να γίνει πιο ευσυνείδητος και να αναγνωρίσει ποιος είναι ο πραγματικός του εαυτός.

Μέσω Skype ή τηλεφώνου ή κάποια άλλης πλατφόρμας επικοινωνίας. Πρόκειται για συζήτηση με τον coach διάρκειας 30 έως 60 λεπτών.

Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη μπορεί να γίνει και πρόσωπο με πρόσωπο (Genius Coaching).

3, 6, 9 ή 13 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Πάντα υπάρχει μια αρχική συζήτηση με τον πελάτη η οποία έχει σκοπό να εξερευνήσουμε την πιθανότητα να συνεργαστούμε μαζί. Αυτή η συζήτηση παρέχεται δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση για συνεργασία. Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία τόσο για μένα αλλά και για τον πελάτη προκειμένουμε να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον και πως το coaching μπορεί να τον υποστηρίξει στη ζωή του και τους στόχους του. Επίσης είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την πρώτη συζήτηση να καταλάβω εάν είμαι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πελάτη.

Το coaching που επιτελώ είναι ολιστικό και εστιάζει σε 4 επίπεδα (νοητικό, συναισθηματικό, φυσικό/υγεία και ενεργειακό/πνευματικό).

Ο σκοπός είναι να υπάρξει ισορροπία σε αυτά τα επίπεδα ενώ παράλληλα εστιάζουμε στο πως λειτουργεί το μυαλό, τα συναισθήματα, η σκέψη, η συμπεριφορά, τι γίνεται ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο και πως μπορεί να επιτευχθεί η αλλαγή και η πραγματοποίηση των στόχων.

Δεν υπάρχει υπαγόρευση του πελάτη στο τι θα κάνει αλλά μέσα από το coaching θα αρχίσει να χρησιμοποεί τη δικιά του σοφία, θα αρχίσει να ανακαλύπτει τις ικανότητές του, το τι είναι σημαντικό γι αυτόν/ή, να εμπιστεύεται το ένστικτό του και μέσα απο αυτή την ισορροπία και δυναμική να αρχίσει να χτίζει τη ζωή του σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες.