Γιώργος Καλλιβρετάκης

Βοηθάω τους ιδιοφυείς ανθρώπους να ζήσουν μια εμπνευσμένη ζωή.

Το “Genius Coaching” δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Καλλιβρετάκη, ΝLP Master Coach, M-Braining Coach, PHYCK-K Facilitator και Χειρουργό Οδοντίατρο.

Η φιλοσοφία του Γιώργου είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλουν και έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τη ζωή τους.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει το άτομο να δημιουργήσει μια ζωή χαρούμενη, με πάθος, να ανακαλυψει τη δυναμική του, να κατανοήσει πως λειτουργεί το μυαλό του, τα συναισθήματά του, η καρδιά του και το ένστικτό του. Να ισορροπήσει συναισθηματικά, εγκεφαλικά, σωματικά και ενεργειακά ώστε να αρχίσει να ζει τη ζωή του από τη θέση του δημιουργού.

Να αρχίσει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με αυτοκυριαρχία, αυτοπεποίθηση και καθαρότητα μυαλού ενώ παράλληλα να αρχίσει να ζει χαρούμενος, να δημιουργεί, να εμπιστεύεται την εσωτερική του σοφία, να απολαμβάνει τη σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνανθρώπους του και να αφαιθεί σε αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται ζωή.

Απώτερος σκοπός δεν είναι απλά να βελτιώσει τη ζωή την οποία ζει το άτομο αυτή τη στιγμή αλλα να το μεταμορφώσει. Να μεταμορφωθεί από «μεταξοσκώληκας» σε «πεταλούδα».

Το προσωπικό ταξίδι του Γιώργου, του επέτρεψε να ανακαλύψει την όμορφη δυναμική και δεξιότητες που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Είμαστε προγραμματισμένοι να ακολουθούμε το κοινωνικό μοντέλο ζωής από πολύ μικρή ηλικία και στην ενηλικίωσή μας ουσιαστικά ξεχνάμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Ζώντας στο εξωτερικό περισσότερο από το μισό της ζωής του και ενώ σε εξωτερικό επίπεδο η ζωή του ήταν επιτυχημένη, άρχισε να νιώθει ένα κενό για τα πάντα. Χωρίς να αναγνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει άρχισε να αναζητά απαντήσεις και εμπειρίες που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτό το κενό. Άρχισε να εκπαιδεύεται από τους κορυφαίους στον κόσμο στον τομέα της Ψυχολογίας, της Νευροεπιστήμης, του Νευρολογικού Προγραμματισμού, της Κβαντικής Φυσικής, της Ενεργειακής Θεραπείας, της Μεταφυσικής, της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Η μελέτη και αναζήτησή αυτή είχε ένα σκοπό: να μάθει για τον ίδιο του τον εαυτό και να βρει απαντήσεις. Φυσικά όταν ο μαθητής είναι έτοιμος πάντα ο δάσκαλος εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή μπροστά του.

Η συμβουλευτική/mentoring ή coaching ήρθε ως το φυσικό αποτέλεμα αυτής της αναζήτησης. Έτσι άρχισε να βοηθά άτομα απ’ όλο τον κόσμο που θέλουν και ειναι έτοιμοι να αλλάξουν αυτό που μέχρι τώρα πιστεύουν για την ίδια τους τη ζωή.

Ο τρόπος με τον οποίο βοηθά το άτομο είναι ολιστικός. Εστιάζει πάντα σε 4 επίπεδα (φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και ενεργειακό/πνευματικό) και σκοπός ειναι να υπάρξει ισορροπία και να αρχίσει το άτομο να έχει ενσυναίσθηση του ποιος είναι και τι μπορεί να δημιουργήσει.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μαζί του θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αλλάξεις, να αφήσεις τις ιστορίες του παρελθόντος, να δράσεις για τα όνειρά σου και για αυτά που σου ψιθυριζει η καρδιά σου αλλά καθημερινά αγνοείς. Θα πρέπει να είσαι προετοιμάσμενος να δημιουργήσεις ένα καινούργιο εαυτό και μια νέα ζωή.

Είσαι έτοιμος να μεταμορφωθείς σε πεταλούδα;

Βιογραφικό Σημείωμα

  • NLP Master Practitioner, UK
  • mBraining Coach, UK
  • Phyck-K Facilitator, UK
  • Rebirthing Master Practitioner, USA
  • Landmark Education Training, UK
  • Energetic NLP training, UK
  • Heart-Brain Coherence Trainer, USA

1979  Γεννήθηκα στην Κρήτη, Ελλάδα

2004  Πτυχίο στην Οδοντιατρική, Ρουμανία

2007  Μετακόμισα στην Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

2011  Μετακόμισα στην Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

2016  Ξεκίνησα το coaching

“Η ζωή θα σου δώσει οποιαδήποτε εμπειρία είναι πιο χρήσιμη για την εξέλιξη της συνειδητότητάς σου.
Πώς ξέρεις ότι είναι αυτή η εμπειρία που χρειάζεσαι;
Επειδή αυτή είναι η εμπειρία που έχεις αυτή τη στιγμή.